Pjanić podijelio navijače BiH: Veznjak Besiktasa je imao jedan od najtežih dana u karijeri

Aplauz i zvižduci

Pjanić podijelio navijače BiH: Veznjak Besiktasa je imao jedan od najtežih dana u karijeri

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas od Finske rezultatom 1:3 i izgubila šanse da se palsira u baraž za odlazak na Mundijal 2022. godine u Katar.

U ovom meču naša reprezentacija bila je bez kapitena Edina Džeke, pa je kapitensku traku nosio Miralem Pjanić.

Očekivalo se da Pjanić bude lider u ovoj utakmici, a ali popularni Mire će što prije zaboraviti današnji meč jer nije bio u svom elementu.

Selektor Petev ga je izveo sredinom drugogpoluvremena, a onda su se Bilinim poljem prolamao miks zvižduka i aplauza. Jedan dio tribina je podržao Pjanića, drugi kritikovao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Dan sigurno koji je za Pjanića jedan od najtežih u karijeri.

Top Komentari

kurjak
Da bi nosio 10 na leđima i kapitensku traku trebao bi puno više da daš Miraleme Pjaniću.
22 3
user1603303812
Realno rečeno strah da uđe u duel i kad uđe napravi faul nezalaganje da povrati loptu kad je izgubi meni lično ništa novo od njega.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi