Jonquel Jones očarala FIBA-u svojom igrom, objava na Twitteru sve govori!

Odigrala još jedan sjajan meč

Jonquel Jones očarala FIBA-u svojom igrom, objava na Twitteru sve govori!

E. Čaušević

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je u gostima pobijedila Sjevernu Makedoniju sa 80:64.

Bh. košarkašice uspjele su da dođu do druge pobjede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a ponovo je našu ekipu vodila nevjerovatna Jonquel Jones.

Jones je već nakon prvog poluvremena imala problem jer je imala četiri lične greške, ali je i pored toga odigrala nevjerovatnu partiju.

Najbolja naša košarkašica meč je završila sa novim double-double učinkom jer je ubacila 30 poena i dodala je još 16 skokova.

I FIBA je ponovo očarana sjajnom igrom Jones, te je na zvaničnoj stranici objavila video svih poena naše košarkašice u večerašnjem meču protiv Sjeverne Makedonije.

Top Komentari

Chelsea_for_life
Pa jbt njoj su vise svete boje i grb nego onim manekenima protiv finske sto su igrali.
12 0
King_Kenny
...ne samo da rastura nego je i simpaticna...27 godina,znaci moze jos 10 hladno igrati...u stvari,s obzirom kako igra i sa 50 bi bila najbolja u nasoj reprezentaciji...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi