Šehić stao pred navijače i dao obećanje: Nema više izlazaka, kafa, više ni svoje mame nećemo gledati

Najava boljih dana?

Šehić stao pred navijače i dao obećanje: Nema više izlazaka, kafa, više ni svoje mame nećemo gledati

E. Škorić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je večeras poraz u Zenici od Ukrajine rezultatom 2:0 za kraj sumornih kvalifikacija.

Nismo uspjeli da se plasiramo u baraž, sa dva poraza okončali smo neuspješne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a posljednjih dana najviše se govorilo o aferama poput noćnih izlazaka nekih od ključnih igrača.

Tako je Miralem Pjanić suspendovan od strane selektora i nije večeras igrao iako je bio na tribinama stadiona Bilino polje, a golman Ibrahim Šehić je nakon utakmice prišao kod navijača i obećao im da se stvari mijenjaju.

"Napravit ćemo pravilnik i ko god bude uradio ijedan korak pogrešno mi ćemo ga dovesti pred vas pa ćemo ga zajedno kazniti. Nema više izlazaka, nema više ni kafa, mame svoje nećemo gledati dok god ne vratimo reprezentaciju na pravi put i to vam mi obećavamo. Ove mlade momke morate podržati", poručio je Šehić u razgovoru sa navijačima, koji su pozdravili taj stav.

Na kraju su igrači i navijači zajedno pjevali navijačke pjesme...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Šehić je i nedavno na press konferenciji ukazivao na određene nepravilnosti i nekorektne poteze, te je evidentno da je jedan od onih koji žele da se situacija unutar reprezentacije popravi.

"Ovo je timski sport i svi mi zajedno smo krivi za svaki poraz i zajedno slavimo svaku pobjedu. Nema pojedinaca krivih, svi smo zajedno krivi. Naša psihološka priprema za utakmicu koju svaki igrač treba da odradi sam za sebe, to ne može selektor uraditi niti ja mogu da idem u svaku sobu kod svakog igrača i da ih šamaram i udaram i tjeram da igraju i budu svjesni da sutra igramo najvažniju utakmicu za reprezentaciju. To svaki od sebe lično mora da radi. Mi stariji pokušavamo da ih motivišemo i izvučemo maksimim. I selektor to radi, on je svaki meč pripremio odlično taktički i ne može niko reći da taktički nismo bili spremni za meč", rekao je Šehić.

Promo

Top Komentari

PlavoBijeli1921
Ibrahim je uvijek bio vjeran reprezentaciji,Ibrahime sine sve ti je oprosteno,drzite se obecanja!
73 6
ghast0
Pored sveg pljuvanja ispao gospodin
53 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi