Stigli su sastavi: Petev nagradio igrače Borca, Zrinjskog i Tuzla Cityja

BiH gostuje SAD-u

Stigli su sastavi: Petev nagradio igrače Borca, Zrinjskog i Tuzla Cityja

A. Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH od 2 sata po centralnoevropskom meču gostuje SAD-u.

Kako se ne radi o FIFA-inom terminu selektor Petev se naslonio isključivo na igrače iz Premijer lige.

Popularni Zmajevi će nastupiti u sljedećem sastavu: Nikola Ćetković, Josip Ćorluka, Numan Kurdić, Ajdin Nukić, Hrvoje Barišić, Aleksandar Vojnović, Jovo Lukić, Sulejman Krpić, Amar Begić, Andrej Đokanović i Igor Savić.

Dakle, starteri su četvorica igrača Borca, te trojica iz Zrinjskog, te po dvojica iz Tuzla Cityja i Sarajeva.

Šansu s klupe će čekati: Belmin Dizdarević, Haris Ovčina, Mehmed Ćosić, Saša Maksimović, Marijan Ćavar, Vedran Vrhovac i Selmir Pidro.

Za domaćina od prve minute igraju Matt Turner, Brooks Lennon, Walker Zimmerman, Henry Kessler, George Bello, Johnny Cardoso, Jesus Ferreira, Christian Roldan, Jordan Morris, Ricardo Pepi i Kellyn Acosta.

Top Komentari

user1022
A sta nije nagradio igrace Sarajeva Djokanovica i Kurdica?
8 0
EmirEmir111
Trebao si jos agresora ubacit Klosari
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi