Famozna Teodora predviđa apsolutno sve, sada nam je otkrila nekoliko velikih transfera koji slijede!

Predvidjela je mnoge stvari

Famozna Teodora predviđa apsolutno sve, sada nam je otkrila nekoliko velikih transfera koji slijede!

Edmir Škorić

Parapsihologinja Teodora Stefanova dospjela je u žižu šire javnosti zahvaljujući tačnim predviđanjima u sportu.

Rođena Bugarka već 20 godina živi u Italiji i predvidjela je mnoge stvari, pa je uostalom rekla da će reprezentacija Italije 2021. godine osvojiti Evropsko prvenstvo, a da će se Kaka iz Real Madrida vratiti u Milan. To su samo neke stvari koje je predvidjela.

Sada je italijanskoj štampi otkrila nekoliko transfera koji će se prema njenom mišljenju dogoditi na ljeto.

Ona tvrdi da će italijanski golman Gianluigi Donnarumma napustiti PSG zbog činjenice da manje brani nego u Italiji, te da će se Paul Pogba vratiti u Juventus.

Također, tvrdi kako će se Stara dama odreći usluga De Ligta, Bernardeschija i Cuadrada, dok će Dušana Vlahovića, igrača Fiorentine i najotmjenijeg napadača Evrope, najvjerojatnije kupiti Manchester City.

"Donnarumma će napustiti PSG kako bi otišao u Englesku, a Zaniolo će napustiti Romu. Što se tiče Ibrahimovića, on će ostati u Milanu, ali kao član stručnog štaba, a ako negdje ode, onda će to biti Monza. Juventus će prodati De Ligta na ljeto, te će se fokusirati na Milanovog Romagnolija", kazala je Teodora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Stefanova je privukla pažnju navijača u Italiji kada je prognozirala da će se Brazilac Kaka vratiti u AC Milan, nakon što je 2009. godine prešao u Real Madrid. Doista, Južnoamerikanac se vratio na San Siro 2013. godine.

"Mnogi su me navijači ismijavali, ali ja sam uvijek vjerovala u to i na kraju sam bila u pravu", rekla je Stefanova, a nama ostaje da sačekamo nekoliko mjeseci kako bismo saznali kakvu zapravo moć ima ova žena i da li zaista može da predvidi neke stvari.

Top Komentari

MaDaj
Nije dovoljno sto takozvani novinari lupaju, sad i sponzorusama dajemo prostor na sportskim portalima da lupaju o sportu… golotinja je u magazin sekciji
8 2
miki30
Oj tito sad i ovo? Jel moguće da i ovakva njesra objavljujete?
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi