Srbijanski političar opleo po Novaku: "Pa magarac nije vakcinisan"

Objavama na Twitteru

Srbijanski političar opleo po Novaku: "Pa magarac nije vakcinisan"

E. Škorić

Prvi teniser svijeta Novak Đoković napustit će Australiju i bit će deportovan u Srbiju u narednim satima.

Đoković je od 13:30 sati bio izoliran u Melbourneu na aerodromu, da bi tek nešto iza 22 sata saznao da mora da se vrati u Srbiju, te neće imati mogućnost da nastupi na Australian Openu.

Ostaje prvom reketu svijeta da se žali, no sve su prilike da ga nećemo gledati u borbi za 21. Grand Slam titulu.

Srbijanski političar Nenad Čanak, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine, također je komentarisao cijelu situaciju.

"Užasan tretman prema Srbinu!!! Prema Srbinu!! Pa, j**ote, nije užasan tretman zato što je Srbin nego zato što magarac nije vakcinisan", napisao je Čanak na Twitteru.

Potom je u drugoj objavi na Twitteru napisao da svako ko se ne vakciniše protiv covid-19 je neodgovorna i sebična osoba izuzev onih koji za to imaju medicinski opravdan razlog.

Promo

Top Komentari

FighterIXI
Srbija da je zabranila ulazak Bošnjacima zbog vakcine svi bi Bošnjaci ostali nevakcinisani. Sada pokazuju svoje pravo lice. Većina se vakcinisala u njegovoj državi jer im njihova nije obezbijedila vakcine, i dalje se vakcinišu u njegovoj državi jer im njihova ne može obezbijediti ispravan certifikat, teniskog terena nemaju da ugoste sportsku veličinu... Ali o svemu imaju mišljenje i šire nesnosan smrad... Fuj gamadi licemjerna.
1 20
Koba84
Udar na drzavu. Sad ce biti da su muslimanska drzava
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi