Sve je gotovo: FK Sarajevo ima novog trenera!

Vasoski preuzima Bordo klub

Sve je gotovo: FK Sarajevo ima novog trenera!

M. Šljivak

Novi trener na klupi FK Sarajevo postat će makedonski stručnjak Aleksandar Vasoski.

Nakon što je Goran Sablić raskinuo saradnju s Bordo klubom mnoga imena su se povezivala sa Sarajevom, a rukovodstvo kluba je na kraju novog trenera našlo u Sjevernoj Makedoniji.

To je 42-godišnji stručnjak Aleksandar Vasoski kojeg je SportSport.ba i najavio kao novog trenera tima s Koševa.

Академија Пандев и тренерот Александар Васоски спогодбено се разделуваат. Желбата на Васоски ќе ја испочитуваме и му...

Posted by Brera Strumica on Saturday, January 8, 2022

FK Akademija Pandev danas se i zvanično zahvalila Vasoskom na svemu što je napravio za klub i poželjela mu je sreću na klupi FK Sarajevo.

Ko je Aleksandar Vasoski?

Radi se o mladom i perspektivnom stručnjaku. Ovaj 42-godišnjak je ranije radio odličan posao u Vardaru, a ove sezone sjedi na klupi Akademije Pandev.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vasoski je klub Gorana Pandeva u prvom dijelu sezone odveo do drugog mjesta na tabeli s učinkom od 10 pobjeda, pet remija i tri poraza.

Makedonac je tokom igračkih dana igao u odbrani. Bio je standardni reprezentativac, igrao je i u Eintrachtu iz Frankfurta, a zbog problema s koljenima karijeru je završio ranije od planiranog.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1629223237
Sad ce napast covjeka, a ni ne znaju ko je. Treba vidjeti kako radi, pa procjeniti
27 0
davide.azzurri
Haj komsije nek je na hajr
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi