"Novak Đoković će sutra biti deportovan!"

Novinar iz Australije tvrdi

"Novak Đoković će sutra biti deportovan!"

E. Škorić

Australijski novinar Paul Bongiorno tvrdi kako je čuo da će najbolji teniser svijeta Novak Đoković u četvrtak biti deporotvan.

Prema njegovim riječima i iz pouzdanih izvora, ministar za Imigracije Alex Hawke u četvrtak ujutro će donijeti odluku koja će ponovo da šokira cijeli svijet i koja će najviše da pogodi Novaka i njegove fanove.

Bongiorno, novinar koji često kritikuje Vladu Australije, smatra da će deportacijom Novaka pokušati da se "opere" za ranije greške.

Đoković je nekoliko dana proveo u Melbourneu u pritvoru jer mu nije bio dozvoljen ulazak u Australiju, ali je sud potom donio odluku koja je značila da prvi reket svijeta može ući u Australiju, te igrati na Australian Openu.

Novak je prebolio koronavirus u decembru i to je bio jedan od ključnih razloga što je promijenjena odluka, mada je Srbin žestoko potom kritikovan jer je objavljeno da je 16. decembra saznao da je pozitivan, a samo dva dana kasnije dijelio je deci pehare bez maske i bez poštivanja epidemioloških mjera.

Australian Open počinje 17. Januara, a još uvijek niko ne može sa sigurnošću reći hoće li najbolji teniser na svijetu zaigrati i hoće li imati priliku da osvoji rekordnu 21. Grand Slam titulu.

Top Komentari

Malmi_Suomi
NOLE SRBINE SVI SMO UZ TEBE !!! MI SMO NEBESKI NAROD I SRBIJA DO TOKIJA :))))
4 11
Klicko
Ko te yebe.Pun mi te je kofer i onih bošnja-mošnja koji te podržavaju
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi