"Taj je***i idiot, nije ga briga za druge i treba ga izbaciti iz tenisa"
Foto - EPA

Komičar o Đokoviću

"Taj je***i idiot, nije ga briga za druge i treba ga izbaciti iz tenisa"

Midhat Šljivak

Saga oko Novaka Đokovića u Australiji se i dalje nastavlja.

Najbolji teniser svijeta uspio je dobiti vizu za ulazak u Australiju, ali još uvijek nije poznato hoće li i igrati na Australian Openu.

Odluka o njemu neće biti donesena ni danas, a Novakova situacija podijelila je mišljenja u cijelom svijetu.

Poznati komičar Howard Stern je u svojoj emisiju žestoko kritikovao Đokovića i pozvao je da mu se zabrani igranje tenisa.

"Taj idiot, Đoković. Kakav je to je*eni seronja. Čuo sam prvo da odbija vakcinaciju i da se šeta okolo. Tog tipa bi trebalo izbaciti iz tenisa i to je to", rekao je Stern i na reakciju kolegice u studiju da je Novak imao koronu poznati komičar je nastavio.

"Možda laže. Seronja je. Je*eni seronja. Trebalo bi ga izbaciti iz tenisa. Njega nije briga za druge. Kakav glupan", rekao je Stern.

Top Komentari

denimen9
To Nole, ne vadi ga, nek sitne duše plaču.
1 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti