Razišli se FK Željezničar i Vedran Vrhovac

Defanzivac oprostio dio dugovanja, ne može preći u jedan klub

Razišli se FK Željezničar i Vedran Vrhovac · Saznajemo

S. Mlaćo
Vedran Vrhovac (23) više nije član FK Željezničar, saznaje SportSport.ba.

Naime, dvije strane su jutros postigle sporazumni dogovor o prekidu saradnju, a Vrhovac je odlučio Plavima za 'čiste' papire oprostiti veći dio dugovanja.

O odlasku Vrhovca sa Grbavice pričalo se mjesecima, a sada je stigla zvanična potvrda za SportSport.ba.

Vrhovac je od jutros i zvanično slobodan nogometaš, a iz FK Željezničar su imali samo riječi hvale za mladog defanzivca koji je bio veoma korektan pri razgovorima, a na terenu je kvalitetnim partijama osvojio simpatije navijača kluba sa Grbavice i pokazao se kao veliki profesionalac.

Saznajemo da su iz FK Željezničar u raskidu ugovora naveli da Vrhovac ne može preći u banjalučki Borac, što je i ispoštovano od strane mladog nogometaša i njegovog zastupnika.

“Zahvaljujem se FK Željezničar,  na Grbavici sam se dodatno razvio i stigao i do reprezentacije. Zahvaljujem se i najboljim navijačima u državi, od srca klubu želim sve najbolje u budućnosti“, kratko je Vrhovac kazao za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrhovac je u Željezničar stigao iz Čelika, a u protekloj polusezoni upisao je 17 nastupa u prvenstvu i dodao dva pogotka, te definitivno opravdao očekivanja. Dva nastupa je upisao u Kupu BiH.

Defanzivac je na meti nekoliko premijerligaša, ali prioritet mu je za sada odlazak u inostranstvo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LeonBenko
Svaka čast komšijama na klauzli
27 2
starmac
Svaka čast na ovoj klauzuli da nemože u Borac.
20 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi