Semir Štilić potpisao ugovor s FK Željezničar!

Veliko pojačanje

Semir Štilić potpisao ugovor s FK Željezničar! · Zvanično

E. Čaušević

Semir Štilić ponovo se vratio u Željezničar s kojim je danas zvanično potpisao novi ugovor.

Štilić nije igrao u prvom dijelu sezone za Plave nakon nesuglasica s trenerom Ivkovićem, a potom je i raskinuo ugovor s ovim klubom.

Međutim, Željezničar je nedavno ponovo počeo pregovore sa sjajnim veznjakom koji je odlučio da se nakon kratke pauze vrati u prvi tim.

Plavi su na zvaničnoj stranici potvrdili da je Štilić potpisao danas novi ugovor i sigurno će biti veliko pojačanje za ekipu Edisa Mulalića u nastavku sezone.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CY3irn1q9iz/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Štilić se nakon inostrane karijere vratio na Grbavicu 2019. godine i upisao je 47 nastupa, te je postigao 18 golova i dodao 16 asistencija.

Nakon kraće pauze Štilić je ponovo na Grbavici što će svakako obradovati navijače ovog kluba, a s ekipom će već danas odraditi prvi trening.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Treba se zahvaliti Mulaliću na potpisu Štilića a bit će još potpisa , opet zahvaljući Edisu Mulaliću.
29 3
user1571956549
Tooo Stla kraljuuuu.....
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi