Oglasio se Džumhur nakon epskog finala i historijske pobjede Nadala, a bolje da nije

Izjava koja nije baš u rangu jednog profesionalca

Oglasio se Džumhur nakon epskog finala i historijske pobjede Nadala, a bolje da nije

Haris Zilić

Historijska 21. Grand Slam titula Rafaela Nadal je prva sportska vijest u svijetu.

Čestitke stižu sa svih strana, vodeći mediji u svijetu pišu o historijskom poduhvatu sjanog Španca, a ima i onih koji pokušavaju omalovažavati Nadalov rezultat i samo njima poznatih razloga.

Tako se na Instagramu oglasio i bh. teniser Damir Džumhur.

"Bilo ko može osvojiti Grand Slam kada se Đoković ne takmiči. Džoker je još uvijek najveći svih vremena!", poručio je Džumhur.

Sigurno da Džumhurova izjava nije baš u rangu jednog profesionalca. Naravno, neki simpatišu igre Novaka Đokovića, neki Rafaela Nadala, ali današnji rezulat Nadala zaslužuje samo poštovanje, ipak 21. Grand Slam titula je najveći rezultat u historiji tenisa.

Ovome dodajmo da je Špancu današnji naslov drugi na Australian Openu i nakon Novaka Đokovića postao je tek drugi teniser sa najmanje dvije titule na svakom Grand Slam turniru u sezoni.

Top Komentari

Thierry.Henry
Izjava U skladu SA tvojim igrama zadnji godina...Pa Sto ga ti nisi osvojio kad moze svako?!?? O jadnika Boze sacuvaj..jedan dzumbur Koji nije nista napravio posebno da ovako omalovazava titulu covjeka Koji je 21 Put osvojio titulu..Bas Si glup ,Ali bas
80 5
Zoilomas
Mislim cista istina, smece od turnira
9 54

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi