Odbojkašica preko noći postala zvijezda zahvaljujući objavljenom snimku: "Navikavam se"

Ukrajinka je pravi hit

Odbojkašica preko noći postala zvijezda zahvaljujući objavljenom snimku: "Navikavam se"

Edmir Škorić

Uliya Gerasymova, 32-godišnja odbojkašica, preko noći je postala jako popularna.

Igračica ukrajinskog Prometeyja proslavila se nakon gesta koje je napravila u utakmici Lige prvaka protiv njemačkog Dresdnera.

Odbojkašicu su u punom zamahu uhvatile TV kamere dok izvodi neke plesne pokrete uz ambijentalnu muziku u pozadini, na taj način uspostavivši komunikaciju s nekim iz, pretpostavlja se, protivničkog tabora.

Geste simpatične Gerasymove izazvale su dobro raspoloženje prisutnih na događaju, no video je postao viralan i na društvenim mrežama. Objavljen na Tik-Toku, video je u prilično kratkom vremenu prikupio mnoge proglede.

@titof.57 #yuliyagerasymova ♬ Unstoppable - Sia

“Samo se pokušavam naviknuti na ono što se događa. Zadivljen sam svom ljubavlju i zahvalnošću koju sam dobila posljednjih dana. Moj posao, kao sportiste, je prenijeti emocije i energiju. Drago mi je da sam uspjela u tome", poručila je ona.

Top Komentari

Cim se odrasla osoba krene ponasat kao djete od pet godina odmah postane popularna.
3 0
Majobrat
Bas lijepa ova mlada dama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi