Laku noć! Plavuša brutalno nokautirala pijanog momka koji ju je izazivao
Foto - Screenshot

Nevjerovatan nokaut

Laku noć! Plavuša brutalno nokautirala pijanog momka koji ju je izazivao

Midhat Šljivak
Teme:

Djevojke s plavom kosom često su žrtve brutalnih uvreda i viceva.

Gotovo da ne postoji osoba na svijetu koja se nekad nije našalila na račun plave kose neke od djevojaka, a pojedini su znali zbog svojih riječi itekako zažaliti.

Jedna takva scena dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država, gdje su glavnu ulogu imali jedna plavuša i momak koji ju je izazvao da ga udari.

Nema dileme da je svemu prethodio alkohol, možda i marihuana, ali momak koji je izazvao djevojku nije dobro prošao i završio je nokautiran.

Djevojka sa snimka, navodno se bavi boksom. Momak je očigledno smatrao da mu žena ne može udarcem napraviti apsolutno ništa, ali se poprilično prevario.

Bokserka je povukla dim cigarete, zatim je uputila udarac prema nesretniku, koji je završio na podu uz brojne povike sa strane.

Nesretni momak sigurno više neće izazivati djevojke, posebno one koje se bave profesionalnim borilačkim sportom. Ovo je za njega bilo bolno iskustvo.

[twitter]https://twitter.com/VindictiveMMA/status/1499218180425801730[/twitter]

Pogledajte ovaj brutalni udarac kojeg će nesretni dečko pamtiti dok je živ.

Top Komentari

Brazuka
Ovo nije vijest iz sporta. Zašto to radite. Često su vam teme navodno navodno sportista i slično
4 0
Sars33
Laku noc? Pa i ja bi nokautiro Tysona kad bi bio on onoliko pijan... dal je ovaj trijezan bio, ne bi ona ziva ostala, kakva debilusa
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi