Haos u Madridu: Čelnici PSG-a krenuli u obračun sa sudijama
FOTO: EPA

Nakon poraza od Reala

Haos u Madridu: Čelnici PSG-a krenuli u obračun sa sudijama

Haris Zilić

PSG je eliminisan u osmini finala Lige prvaka.

U revanš utakmici, Prinčevi su proaženi od Real Madrida sa 3:1, a junak je bio Karim Benzema koji je postigao aht-trick.

Nakon utakmice u redovima PSG-a su bili bijesni, a nezadovoljstvo su vidjeli u sudijama i načinu na koji su odradili utakmicu.

Prema informacijama nekih od vodećih svjetskih medija, vlasnik SPG-a Nasser Al-Khelaifi i sportski direktor Leonardo, krenuli su nakon utakmice prema svlačionicama da se obračunaju sa sudijama, ali nakon dosta rasprave i "borbe" obzebijeđenje je uspjelo da ih zaustavi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Za PSG je ovo još jedan udarac i sezona gdje će ostati bez trofeja u Ligi prvaka bez obzira na silni novac koji ulažu u klub.

Ovo ljeto su otišli i korak više dovođenjem Lionela Messija, ali ni to nije pomoglo da dođu do toliko željenog trofeja u najjačem klupskom takmičenju u Evropi, a da stvar bude još bolnija ispali su na prvoj prepreci u nokaut fazi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Kakve sudije bgt ne kenjaj debilna ste grupa dovodite debile koji vam uzimaju pare glupa je to prica kao messi vam pojacanje za ligu prvaka pa covjek zdnjih pet godina nije odigrao utakmicu dobru protiv jake ekipe u nok aut fazi prehoda covjek utakmicu idi obracunaj se s njim debilcino jedna Neymar ti se udebljao deset kila od kako je u psg-u nema derneka na kojem nije bio samo jos u bosnu na ilidzi nije dolazio gluposti pricate
6 2
Malmi_Suomi
KHALAIFI bježi u mišiju rupu, KB9 TE JE RAZVALIO!!! TJ Khalaifi i Leonardo ni jedne nakon het-trika KARIMA BENZEME nemate pravo ni slovo jedno da izgovorite. Hala Madrid!!!!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi