Niko nije proslavio Benzemin hat-trick kao David Alaba
Foto - EPA

Stolica visoko u zraku

Niko nije proslavio Benzemin hat-trick kao David Alaba

Midhat Šljivak

Na krilima Karima Benzeme Real Madrid je večeras u Madridu srušio PSG i pobjedom od 3:1 prošao je u četvrtfinale Lige prvaka.

Kraljevi su izgledali nemoćno dobrih 50-ak minuta utakmice. PSG je dominirao i Real je mogao biti sretan što nije primio više od jednog gola.

Međutim, posljednjih pola sata utakmice donosi istinski spektakl. Karim Benzema je postigao tri gola i srušio je francuskog velikana.

Zanimljivu proslavu kod trećeg gola imao je austrijski defanzivac David Alaba. On je treći pogodak proslavio sa stolicom koju je našao pored terena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očigledno da je Alaba tražio jedinstven način da proslavi veličanstvenu noć. Digao je stolicu visoko u zrak i nije znao šta će od sebe koliko je bio sretan.

Real Madrid je večeras zaista napravio istinsko čudo i zasluženo su prošli među osam najboljih timova Evrope.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Očito im je sudija pomogao.Kako ce španski sudija suditi utakmicu u kojoj igra španski klub???
1 9
nkcz
Pazite… topi se plastika
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi