Petev: Gruzija i Luksemburg su puno napredovali, moramo ozbiljno odigrati ove utakmice
FOTO: D. Kurbegović

Održana press konferencija

Petev: Gruzija i Luksemburg su puno napredovali, moramo ozbiljno odigrati ove utakmice

Haris Zilić

U Trening kampu NFSBiH u zenici održana je press konferencija naše fudbalske reprezentacije.

Zmajeve očekuju prijateljski dueli protiv Gruzije i Luksemburga, a na današnjoj press konferenciji medijima se obratio selektor Ivaylo Petev.

"Kako sam i ranije govorio mi u kvalifikacionim i prijateljskim utakmicama moramo težiti bolje. Ide nova godina ide novi ciklus i krećemo sa dvije prijateljske. Nadam se da ćemo ove utakmice odigrati dobro i da će igrači pokazati zalaganje i pristup", rekao je Petev, zatim nastavio:

"Oni igrači koij su ovdje znaju da puno tražim od njih. To su igrači koji su većinom prošle godine bili zajedno i to je dokaz da ne dijelim prijateljske i kvalifikacije, obzirom na to mi imamo puno segmenata za napredovanje. Zbog toga sam pozvao te igrače."

O protivnicima?

"Sigurno će Gruzija i Luksemburg doći u punim sastavima, jer će sve ekipe iskorsiti ovaj termin za pripreme. I Gruzija i Luksemburg su puno napredovali, ako se budemo opustili bit će problema, moramo ozbiljno odigrati ove utakmice."

Medijima se obratio i reprezentativac Eldar Ćivić koji ističe da će reprezentacija odraditi što bolje ove utakmice i da Gruzija i Luksemburg nisu naivni protivnici jer danas svi igraju fudbal.

Top Komentari

EmirEmir111
Dobar je Petev, problem su cetalji u savezu.
7 1
Hix
Moramo mi ozbiljno srusit savrz i tebe otjerat nazad u bugarsku mamu ti jeem
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi