Poznat datum žrijeba parova Kupa Bosne i Hercegovine

Četiri tima ostala u borbi za trofej

Poznat datum žrijeba parova Kupa Bosne i Hercegovine

Midhat Šljivak

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine odredio je datum žrijeba polufinalnih parova Kupa.

Plasman u završnu fazu takmičenja u Kupu Bosne i Hercegovine ostvarili su FK Sarajevo, FK Velež, FK Tuzla City i FK Igman Konjic, a ovi timovi će ime protivnika u polufinalu saznati u utorak.

Kako je to SportSport.ba i najavio, žrijeb polufinalnih parova bit će održan u utorak u 11 sati u prostorijama FSBiH. Ova vijest nam je danas zvanično potvrđena.

Trofej osvajača ovog takmičenja brani ekipa Sarajeva koja je prošle sezone u finalu nakon penala bila bolja od banjalučkog Borca.

Već je poznato i da Igman neće igrati svoj meč u Konjicu jer njihov stadion ne ispunjava uslove za odigravanje polufinalne utakmice, ali su u ovom klubu već pronašli rješenje.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kako smo jučer objavili Igman će svoju domaću utakmicu odigrati u Sarajevu i to na stadionu Grbavica, a ko će im biti protivnik saznat ćemo naredne sedmice.

Datumi odigravanja utakmica polufinala bit će određeni nakon žrijeba polufinala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Tuzla City je veliki favorit. Veležu je bolje posvetiti se borbi za opstanak.
2 8
AFH1946
Finale kupa Sarajevo - Velež
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi