Gojak i Nalić složni: Izaći na teren i dati maksimum!

U utorak nova provjera za naše momke

Gojak i Nalić složni: Izaći na teren i dati maksimum!

Samir Mlaćo
Nogometnu reprezentaciju BiH u utorak očekuje novi prijateljski meč.

U subotu smo upisali poraz od Gruzije (0:1), a sada nas na drugoj strani čeka Luksemburg, također na Bilinom Polju.

Navijači su razočarani, vjerovatno će u utorak pasti negativni rekord kada je u pitanja posjeta na utakmici reprezentacije, a medijima su se danas obratili Amer Gojak i Adi Nalić.

“Sigurno da smo se svi nadali pobjedi nad Gruzijom. Sada trebamo izvući pouke, te dobiti naredni meč. Stvaramo dosta šansi, nedostaje nam taj gol. Fudbal se igra za golove. Mi i dalje napadamo poslije primljenog gola, no nemamo ni sreće.  U utorak moramo dati sve od sebe“, kazao je Gojak.

Riječ je dobio i Nalić.

“Treniramo dobro i nadamo se dobrom rezultatu. U utorak možemo očekivati da ćemo dati sve od sebe, pripremamo se na najbolji mogući način i želimo ostvariti pobjedu“.

Kako vratiti navijače na stadion?

“Moramo krenuti od 'nule', tako je to u nogometu“.

Top Komentari

adi4
Razbicemo luksemburg.
1 3
struja
Kakva pobjeda?Pristup i zalaganje je katastrofalan..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi