Jakirović: Nisam zadovoljan kako smo igrali u prvom dijelu

Zrinjski razbio Tuzlu

Jakirović: Nisam zadovoljan kako smo igrali u prvom dijelu

Edmir Škorić

U derbiju 24. kola Premijer lige BiH Zrinjski je demolirao drugoplasirani Tuzla City i slavio je sa visokih 5:0.

Nemanja Bilbija je sa dva gola nastavio fanstastičan niz i ima 26 na kontu, a Zrinjski praktično novi prvak i samo čekamo da matematički ovjeri novu titulu.

Sergej Jakirović, trener Plemića, ima isuviše razloga da bude sretan, zadovoljan i ponosan.

"Tuzla City je dobra ekiopa bez obzira na ovaj rezultat. Nisam baš bio zadovoljan kako smo igrali u prvom dijelu. U drugom dijelu smo 'dodali gasa' i na kraju odveli utakmicu u jednosmjernu ulicu. Još jednom čestitam momcima", rekao je Jakirović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da je Husref Musemić danas isključen, njegov pomoćnik Dženis Ćosić je dao izjavu za TV:

"Nije ugodno kada izgubite 5:0. Naša šansa je bila prvo poluvrijeme gdje smo imali određene šanse i inicijativu. Raspali smo se kasnije kada je Zrinjski dao i drugi gol. Čestitke Zrinjskom na pobjedi, nama je da se okrenemo važnim utakmicama u Kupu i u prvenstvu u narednih sedam dana. Nadamo se da ćemo popraviti poljuljano samopouzdanje", rekao je Ćosić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

unioni
Nema im se sta reci ljudi igraju za desetku čistu! Poz od navijača Željezničara glavnog kluba u glavnom gradu u BiH za vas glavne u Mostaru!!
6 5
King_Kenny
...Tuzlaci se kao po obicaju redovno naguze Zrinjskom i Borcu dok protiv Sarajeva i Zelje idu glavom na krampone.
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi