Vasoski nakon Zrinjskog: Ekipa je psihološki nestabilna, tako se ne igra za dres Sarajeva
Foto: A. Čaušević

Trener Sarajeva

Vasoski nakon Zrinjskog: Ekipa je psihološki nestabilna, tako se ne igra za dres Sarajeva

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo razbijen je u Mostaru u 26. kolu Premijer lige od Zrinjskog rezultatom 4:0.

Plemići su ovom pobjedom došli do sedme titule prvaka Bosne i Hercegovine, a Sarajevo udaljili od treće pozicije za koju se bore.

Trener Bordo tima Aleksandar Vasoski nakon utakmice imao je šta da kaže.

"Prvih desetak minuta smo držali se plana, stvorili stopostotnu šansu, a onda njima poklonili gol. Takva ekipa kao Zrinjski to 100% kazni. U drugo poluvrijeme smo ušli katastrofalno, poklonili im i drugi i treći gol, tako da to je jedna katastrofa, tako se ne bori i tako se ne igra za dres Sarajeva", rekao je Makedonac i dodao:

"Imat ćemo neki sastanak sigurno, pošto ekipa je skroz psihološki nestabilna."

Sarajevu prije utakmice s Tuzla Cityjem u 27. kolu slijedi revanš meč polufinala Kupa BiH protiv Igmana gdje imaju prednost od 2:0 iz prve utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo sad da okrenemo novi list, da uđemo u finale i onda dvije utakmice s direktnim konkurentima, Tuzla City i Borac. Mora da smo 200% bolji od danas, jer smo danas odigrali katastrofalnu utakmicu. Ne znam koji je razlog pa smo im davali loptu u noge, a oni su postizali golove."

"Plus, ova ekipa Zrinjskog je prekvalitetna da te ne kazni", zaključio je šef stručnog štaba FK Sarajevo. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vasoski prestani komenatrisati, pametnije bi ti bilo da se presaberes i da počneš nešto značajnije pravit, naravno nisi ti kriv što je kurceva ekipa nisi ih ti dovodio, dovodila ih je ona drolja od direktorice, a Mirvicu bi pametnije bilo da prestane po instagramu da pametuje i da nas poziva na stadion nego da pocne kaznajavat manekene za glupiranje po terenu.
11 5
Husrefbeg22
sve je bolje nego vratiti Musemica, koji samo misli kako ugraditi visoku otpremninu u ugovor. Dosta je on izgubio titula i poklanjao ih Zrinjskom. Najmanje 3 puta je jos trebao biti prvak s Sarajevom ali nije. Da ne govorim koliko je kvalitetnih igraca otjerao iz Sarajeva koji su donosili titule Zrinjskom
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi