Sprema se transfer koji će uzdrmati Evropu i povratak Cristiana Ronalda u staro jato?

Mirror jutros objavio

Sprema se transfer koji će uzdrmati Evropu i povratak Cristiana Ronalda u staro jato?

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo se pred početak vratio u Manchester United, ali sezonom u ovom klubu teško da može biti zadovoljan.

Iskusni Portugalac je jedini na svom nivou ove sezone, te je postigao već predko 20 golova u svim takmičenjima, ali jednostavno ne može sam voditi cijelu ekipu koja mu rijetko kada pruži potrebnu podršku na terenu.

Zbog toga je teško očekivati da će Manchester United uspjeti izboriti plasman u Ligu prvaka ove sezone što je za klub veliki neuspjeh, a posebno se to odnosi na Ronalda koji uživa igrati ovo takmičenje.

Engleski mediji zbog toga sve više špekulišu da Ronaldo nakon samo jedne sezone ima namjeru da napusti Old Trafford i da ide u klub koji će i naredne sezone igrati Ligu prvaka.

Ono što je iznenadilo sve jeste jutrošnja vijest Mirrora koji je objavio da je čak moguće da se Ronaldo ovog ljeta vrati u Real Madrid.

Mirror je objavio da je Ronaldo u kontaktu s Florentinom Perezom, te da je pokazao interes da se vrati u kraljevski klub iako je svjestan da tamo ne bi imao minutažu kao nekada.

Ronaldo je i nakon odlaska iz Reala u Juventus ostao u odličnim odnosima s čelnicima kluba i očito je da su vrata ostala širom otvorena u slučaju da on pokaže želju da se vrati što je navodno već uradio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je ugovorom vezan za United, ali Mirror piše da bi ga Real mogao dovesti za oko 10 miliona eura. No, pitanje je kako bi se Ronaldo uklopio u tim kraljevskog kluba jer se očekuje da će Real dovesti velika pojačanja u napadu ovog ljeta, a to se prije svega odnosi na Kyliana Mbappea.

Da li je eventualni povratak Ronalda u Real Madrid samo obična špekulacija ili se tu zaista nešto dešava saznat ćemo na kraju ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Gdje ce ba igrat? Pored Mbapea, Vinija il Rodriga? Nema sanse.
2 10
Guber
Vrati se u Sporting i odigraj jednu sezonu to ti je najpametnije za kraj
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi