Dudić bez dlake na jeziku i nije krio ljutnju: "Šta god da kažem neće biti ok"

Leotar slavio iz sumnjivog penala

Dudić bez dlake na jeziku i nije krio ljutnju: "Šta god da kažem neće biti ok"

Haris Zilić

Velež je u 28. minuti Premijer lige BiH poražen u Trebinju od Leotara rezultatom 2:1.

Meč je odlučio diskutabilan penal koji je bio dosuđen za Leotar u 82. minuti utkamice. Dujaković je bio siguran za 2:1. Dugo će se pričati o odluci sudije Bandića i njegovog pomoćnika.

Nakon meča komentar je dao trener gostiju Feđa Dudić koji nije imao dlake na jeziku.

"Vidjela je javnost sve, Velež ovo nije zaslužio. U Mostaru bude sve korektno ko god dođe da igra. Ovo danas ni na šta ne liči, vidjeli ste momenat koji je odlučio pobjednika. Ok, čestitam protivniku šta god drugo da kažem neće biti ok", rekao je Dudić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Niko se nije povrijedio nakon onakvih pogubljenih startova. Ne mogu da vjerujem da se ovako može igrati u 2022. godini."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Covjek vjeciti kuka i zali,dosadio je vise
10 32
Mackintosh
Take it easy Feride, zapali ba jednu jarane
6 28

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi