Sad će tek sve da gori - Handanovića snimile kamere: "Bravo Valeri!"

Da li je to rekao?

Sad će tek sve da gori - Handanovića snimile kamere: "Bravo Valeri!"

Eldar Ganibegović

Inter je večeras osvojio italijanski Kup nakon 11 godina posta. 

Poslije produžetaka savladan je Juventus na Olimpicu rezultatom 4:2.

Dva od četiri gola Inter je postigao s 11 metara. Prvo je u 80. minuti Calhanoglu zabio za 2:2, a onda u produžecima za preokret Ivan Perišić.

Djeluje da su oba penala opravdano dosuđena, no naravno da se navijači Juventusa ne mire s tim, a čak pišu da je golman Intera Samir Handanović nakon utakmice u špaliru sudijama poručio glavnom sucu: "Bravo Valeri!".

Pogledajte i sami procijenite.

Ako je to i rekao, zaista sjajna provokacija za navijače Juventusa, ali i neslana šala koja bi ga mogla dovesti do mnogih uvreda na društvenim mrežama ili na budućim utakmicama s Juventusom. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
A penal za juve u prvoj utakmici u ligi kad ih sudija spasi poraza, pa penal prosle godine kad cuadrado udari perisica i namjestise djubrentusu da odu u ligu prvaka, pa penal prosle godine kad cuadrado pade u sesnaestercu sam, kao da je epi napad dobio i tako djubrentus prodje dalje a u obje utakmice se samo branili? Fuj odvratna ekipa. Grande Inter gazi slabasni juve!
7 6
user1643230038
Hahahah... to majstore, samo sviraj.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi