Petev skoro zaplakao od sreće kada je došao do Prevljaka

Zmajevi osvojili bod u Helsinkiju

Petev skoro zaplakao od sreće kada je došao do Prevljaka

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine osvojila je danas bod na gostovanju u Finskoj.

Zmajevi su od 45. minute gubili sa 1:0 kada je Pukki zabio pogodak iz penala i činilo se da ćemo biti poraženi u Helsinkiju.

Međutim, u samom finišu utakmice bh. reprezentacija je poravnala na 1:1 kada je rezervista Smail Prevljak u 93. minuti zabio pogodak za poravnanje rezultata.

Nakon utakmice najbolje se vidjelo koliko je ovaj bod značio selektoru Ivaylu Petevu koji je uspio u posljednji trenutak izbjeći novi poraz na klupi reprezentacije naše selekcije.

Petev je srčano pozdravio naše reprezentativce nakon meča, a posebno sretan bio je kada je došao do Prevljaka koji je danas bio junak naše ekipe.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Opis nije dostupan.

Zmajevi se sutra vraćaju u BiH i nemaju mnogo vremena za odmor jer nas već u utorak u Zenici očekuje novi meč Lige nacija kada će nam gostovati reprezentacija Rumunije.

Top Komentari

BHparola
On postuje bosnu vise, nego neki bosanci
10 2
adonii
Stvarno danas su Max izvukli Ali nije toliko lose ali kuci ih moras uzeti ako bilo sta planiras Mi moramo se pomiriti stim da mi trenutno gradimo repku od 0-nule
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi