Vidojević se kratko obratio i napustio Plavi salon

Trener Leotara zadovoljan

Vidojević se kratko obratio i napustio Plavi salon

S. Mlaćo
Leotar je zadovoljan napustio Grbavicu (1:1).

Trener Marko Vidojević govorio je nakon meča u Plavom salonu.

“Hvala Željezničaru na gostoprimstvu. Dinamična utakmica, bilo je interesantno. Moje mišljenje je da je rezultat realan. Željezničar je imao incijativu, ali korektno smo mi odradili stvari u defanzivini", rekao je Vidojević i dodao:

"Golovi su bili više plod slučajnosti, a pred kraj utakmice kako je meč odmicao, Željezničar je preuzimao incijativu i imao vjetar u leđa od strane navijača. I mi smo u toj situaciji imali dvije sjajne šanse da odnesemo sva tri boda. Opet kažem, nemam puno za čime da žalim. Imali smo ideju i mogu reći da sam zadovoljan“, rekao je Vidojević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidojević je brzo napustio Plavi salon, shvativši da će komunikacija se voditi između novinara i trenera Željezničara Edisa Mulalića.

Top Komentari

CapitalCityBoys
Mrš
1 5
user1605368976
Najbolji igrač Leotara Miloš Gigovic
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi