Miralem Pjanić ponovo postao otac, sinu je dao neobično ime

Porodila se njegova supruga Josepha

Miralem Pjanić ponovo postao otac, sinu je dao neobično ime

Edmir Škorić

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić ponovo je postao otac.

Pjanić je zbog poroda supruge Josephe ranije napustio pripreme Barcelone u Sjedinjenim Državama, te se zaputio u Nicu kako bi bio na rođenju svog sina.

Njegova supruga Josepha na svijet je donijela dječaka Ajlana.

Josepha i Miralem su u braku od 2013. godine, a prvog sina Edina dobili su krajem augusta iste godine.

Pjanić je prošle sezone bio posuđen u turskom Bešiktašu, ali se vratio u Barcelonu i još uvijek nije poznato hoće li ostati s Kataloncima ili će tražiti novi klub.

Postoji niz ekipa koje su spremne da pregovaraju oko dolaska Pjanića, a navodno se sada u trku uključio i prvak Italije AC Milan, pa nije isključen njegov povratak u Seriju A. Ranije je igrao za Juventus, Romu, Lyon i Metz.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
dao djetetu ime hajvan hahahahahahahahahahahahahaha jah budalasa
0 18
King_Kenny
...trebao ga je nazvati Ronald po Koemanu :D
0 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi