Osveta se servira hladna, a to će sada najbolje osjetiti Barcelona
Foto: Instagram

Bayern u akciji

Osveta se servira hladna, a to će sada najbolje osjetiti Barcelona

E. Ganibegović

Barcelona je prije dva dana ozvaničila dolazak Roberta Lewandowskog iz Bayerna, no Bavarci su spremni da uzvrate udarac.

Njemački prvak vrlo je blizu transfera jednog od najboljih mladih fudbalera iz Barcelone, nakon pobjede u utrci s Real Madridom i Leipzigom.

Riječ je o špankom defanzivcu marokanskog porijekla Adamu Aznou (16 godina), koji se smatra jednim od najtalentovanijih fudbalera svijeta u svojoj dobnoj kategoriji.

Prema novinaru Florianu Plettenebergu sa Sky Sportsa, Bayern Minhen vrlo je blizu potpisu Adama Aznoua. Fudbaler je u Minhenu prisutan od srijede i samo je pitanje vremena kada će potpisati.

Adam Aznou je 2021. godine odigrao dvije utakmice za U15 reprezentaciju Maroka, a nekoliko mjeseci kasnije odlučio se za špansku U16 reprezentaciju za koju je odigrao sedam utakmica.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaIddSjsSIL/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Barcelona je poznata po tome što često gubi vrlo talentovane igrače, bez ugovora ili za male iznose. 

Tako su "uspjeli" izgubiti Cesca Fabregasa koji je svojevremeno u Arsenal otišao za tri miliona eura, Gerard Pique prodan je Manchester Unitedu za nešto više od pet miliona eura, Dani Olmo otišao je besplatno, Mauro Icardi prodan je za 300.000 eura, Takefusa Kubo otišao je kao slobodan igrač itd.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Ja osvete i qurca.Ko garantuje da ce bit veliki igrac.Jedna teska povreda i ode karijera
3 2
Sucro
Tako mi noćas fale tvoje mane...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti