Oko stadiona Koševo veliki broj navijača koji još pristižu: Kao da dolazi Borussia, a ne Sloga...

Očekuje se velika posjeta

Oko stadiona Koševo veliki broj navijača koji još pristižu: Kao da dolazi Borussia, a ne Sloga...

Edmir Škorić

Fudbaleri Sarajeva večeras dočekuju ekipu Sloge iz Doboja na stadionu Koševo.

Biće ovo prilika da po prvi put u novoj sezoni navijači Sarajeva podrže na najvećem bh. stadionu tim predvođen Feđom Dudićem, koji je nedavnom 3:1 pobjedom nad Borcem pokazao da će biti hit u sezoni koja slijedi.

Bliži se početak zamjene travnjaka na Koševu, a onda će se bordo tim privremeno preseliti u Zenicu. Iz FK Sarajevo su poručili prije utakmice da otvaraju sjever i da očekuju veliku podršku.

"Otvaramo Sjever za utakmicu protiv Sloge, a zauzvrat očekujemo dlanove, srce i ljubav prema klubu. U narednim utakmicama očekujemo naše navijače u Zenici dok se travnjak na Koševu ne dovede na nivo kakav zaslužuju naši igrači, njihovi suparnici, ali i navijači. Postanite član, budite dio FK Sarajevo, preuzmite i vi obavezu, vrijeme je da naš klub povedemo putem stare slave", saopšteno je.

Inače, navijači su u velikom broju stigli na Koševo. Oko stadiona smo prije 20 sati zatekli stotine navijača i uveliko pristižu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da je duel sa Slogom u 21 sat i čini se da ćemo gledati spektakl na tribinama, a u takvom ambijentu bordo momci teško da će izgubiti, bez obzira što su se znali dešavati u prošlosti veliki kiksevi upravo na stadionu na kojem igra Sarajevo.

Prema nekim procjenama, očekuje se preko 9.000 navijača na Koševu, ali ostaje da vidimo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meskoni
Navikli da ih je oko 1000 na tribini , pa sad malo čudno kad dođe jedno 3-4 hiljade ahahahahahahahahahah
11 11
King_Kenny
...kao da dolazi Marseille,a ne Sloga.
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi