Novi šok za FK Sarajevo: Sloboda povela, Komazec iz poštovanja nije slavio gol

Novi šok za FK Sarajevo: Sloboda povela, Komazec iz poštovanja nije slavio gol

Midhat Šljivak

FK Sloboda vodi od 16. minute protiv FK Sarajevo na Bilinom polju.

Iako je Bordo klub bio bolji na otvaranju meča, Sloboda je iskoristila prvi izlet pred kazneni prostor i došla je do vodstva.

Bila je to sjajna kontra tuzlanskog kluba. Završio ju je Nikola Komazec za prednost Slobode od 1:0.

Iz poštovanja prema svom bivšem klubu Komazec nije slavio pogodak.

Ovo je svakako novi udarac za Bordo tim koji je u veoma lošoj seriji rezultata i novi kiks bi sigurno napravio novi problem.

Sloboda je s druge strane u jako dobroj formi. To pokazuje i večeras i vidjet ćemo ko će uzeti bodove u Zenici.

Trener Sarajeva Feđa Dudić odlučio se za sljedećih 11 igrača: Dizdarević, Musa, Đokanović, Varešanović, Mulahusejnović, Ramić, Tomašević, Čirjak, Drobarov, Ikić, Suljić.

Tuzlanski tim nastupit će u sljedećem sastavu: Bukvić, Jusić, Devedžić, Maksimović, Mehmedović, Komazec, Hadžibeganović, Kapetanović, Vošnjak, Osmić, Delić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija ovog meča je Antoni Bandić, a pomoćnici su mu Boris Dujmović i Marko Zelenika. Četvrti sudija je Mateo Musa.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HerrOttoFlick1921
Bandić masakrira Slobodu. Sudi sve kontra njih.
11 6
Convicts
Gazi pitare
9 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi