Navijači Dinama su šokirali čitav svijet: Ovakve scene s ulica nikom ne trebaju
Foto - Screenshot

Nacistički pozdravi BBB

Navijači Dinama su šokirali čitav svijet: Ovakve scene s ulica nikom ne trebaju

Midhat Šljivak

Zagrebački Dinamo u 2. kolu Lige prvaka gostuje na San Siru kod ekipe Milana.

Modri su u prvom kolu napravili veliko iznenađenje. Savladali su Chelsea na Maksimiru s 1:0 i otvorili su im se apetiti u nastavku takmičenja.

Međutim, dobre igre kluba ne prate navijači. Danas su na ulicama Milana napravili nešto što ne priliči savremenom fudbalu.

Bad Blue Boysi marširali su prema San Siru. Usput su, tvrde brojni italijanski mediji, slali nacističke pozdrave i šokirali su apsolutno sve.

Objavljen je i snimak na kojem se jasno vide pozdravi rukom. Oni su doista šokantni jer niko nije očekivao da će se ovakve scene dešavati pred jedan meč u Ligi prvaka u 2022. godini.

Oglasi

Nevjerovatno je zaista da u savremenom svijetu gledamo ovakve scene. Nakon svega UEFA bi mogla reagovati jer ovakvim stvarima nije mjesto u fudbalu.

Pravi primjer navijačima trebali bi biti fudbaleri zagrebačkog kluba koji se sjajno bore na San Siru i da nije bilo penala u finišu prvog dijela imali bi pozitivan rezultat.

Igrali su Modri odlično prvo poluvrijeme. Međutim, Leao je izborio penal, a Olivier Giroud je pogodio za prednost domaćeg tima od 1:0.

[twitter]https://twitter.com/jjf4021/status/1570104052326752256[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovakve scene s ulica definitivno nikako nisu potrebne, ali nažalost one nisu ništa novo u svijetu fudbala, iako se on naziva savremenim.

Određene navijačke grupe još uvijek su ogroman problem za sve, a njihovi stavovi su nešto od čega se normalan čovjek ježi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Ko im je prijedsjednik države nije ni ćudo
21 1
Husrefbeg22
Poslijednji barbari Evrope. Kroati se utrkuju s srpskim navijacima ko ce biti veci barbarin. Zalosno je samo da je Hrvatska clanica EU, a nije recimo Turska ili BiH koji su 10 puta vise demokratskiji i kulturniji narod od njih.
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi