Nezapamćena ludost kladioničara: Nestvarnu cifru bacio je 'u vjetar'
Foto - Pexels

Promašio je četiri singla

Nezapamćena ludost kladioničara: Nestvarnu cifru bacio je 'u vjetar'

Midhat Šljivak

Nezapamćenu ludost napravio je jedan kladioničar iz Sjedinjenih Američkih Država i u jednoj noći je na četiri opklade izgubio nevjerovatnih 600.000 dolara. Kladio se na NBA, MLB i NHL mečeve, ali jednostavno je bacio pare 'u vjetar' jer mu je petak bio baksuzan dan.

Neimenovani kladioničar iz Sjedinjenih Američkih Država odlučio je u petak uložiti nevjerovatnih 600.000 dolara na četiri utakmice u američkim sportovima.

Ova ludost na kraju ga je koštala. Sva četiri para, koje je odigrao u singlu, je pao i ostao je bez nevjerovatne cifre.

Prva opklada iznosila je 232.000 dolara. Kladio se na meč MLB-a i trebala mu je pobjeda San Diego Padresa protiv Philadelphia Philliesa.

Međutim, Philliesi su ovaj meč dobili rezultatom 4-2, a kladioničar je potom odlučio da se 'izvadi' pa je ubrzo odigrao popravni tiket.

Odlučio je uložiti 154.000 dolara na NBA meč između Washington Wizardsa i Chicago Bullsa. Odabrao je opkladu po kojoj će Wizardsi dobili Bullse s više od tri razlike.

Oglasi

Sreća ga je u ovom meču napustila. Washington je dobio meč, ali s dva razlike (102:100) i nesretnik je ponovo 'pao' tiket.

Nije se zaustavio u ludom nizu. Uložio je 114.000 dolara na pobjedu Florida Panthersa nad Tampa Bay Lightningom, no ovaj petak će što prije htjeti zaboraviti. Panthersi su izgubili nakon produžetka s 3:2.

Posljednji par ponovo je bio u NHL meč. Ulog je bio 113.000 dolara na pobjedu Detroit Red Wingsa protiv Chicago Blackhawksa. Ne treba ni govoriti šta mu se desilo.

I ovaj meč je otišao u produžetke. Kladioničar ponovo nije imao sreće i Blackhawksi su slavili s 4:3.

Ovom kladioničaru jednostavno nije bila noć. Promašio je sve što je mogao, ali se uspio zaustaviti na 'samo' izgubljenih 600.000 dolara.

Top Komentari

denimen9
Kakav amater.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi