Zarađuje milione i ističe svoju vjeru, ali poznati fudbaler u tandemu sa ženom je pravi prevarant

Bježi od zakona

Zarađuje milione i ističe svoju vjeru, ali poznati fudbaler u tandemu sa ženom je pravi prevarant

Admin Čaušević

Život mnogih javnih ličnosti nije ni približan onom kakav dojam ostavljaju objavama na društvenim mrežama pošto rijetki znaju šta se zapravo krije iza fotografija koje se čine savršenim.

Poznati fudbaler Moussa Sissoko bježi od britanskog zakona. Iako je tokom karijere zaradio ogromno bogatstvo, ispostavilo se da se radi o prevarantu.

Naime, Sissoko koji trenutno nastupa za Nantes je otišao iz Velike Britanije, a da nije platio račune za struju u domu u kojem je boravio.

Posljednji klub za francuskog veznjaka na Ostrvu bio je Watford gdje je prema nekim izvještajima zarađivao i više nego odličnih 80.000 funti sedmično.

Sissoko je u Engleskoj igrao 10-ak godina i to za poznate klubove kao što su Newcastle i Tottenham i tom prilikom je zaradio ozbiljan novac.

Oglasi

Međutim, kada su je u pitanju plaćanje režija čini se da to izbjegava, pa je tako ostao dužan iznos od čak 60.000 funti.

Kompanija kojoj duguje novac je odlučila da ga progoni i u Francuskoj: "Nema šansi da izbjegne odgovornost", jasna je poruka koju je prenio tabloid The Sun.

Ovaj 33-godišnjak je živio u stanu vrijednom 3 miliona funti zajedno sa svojom suprugom Marylou Sidibe, a iselili su se ranije ove godine.

Inače, Sissoko vrlo često na društvenim mrežama objavljuje religizone poruke, posebno je to slučaj kada su najveći muslimanski praznici poput Bajrama.

Nešto slično se može reći i za njegovu supruga koja ističe luksuzan život kojim živi te projekte kojim se bavi. 

Ipak, čini se da su bijeg iz Engleske i neplaćeni računi pokazali njihovo drugo lice, ono koje je sakriveno od očiju javnosti.

Top Komentari

Hordas_00
Naslovi na nivou dijeta od 9 godina
8 0
plemic
dali je ovo vjerski ili sportsli portal? vjera je osobna stvar i ne bi trebala izlaziti iz kućnih okvira, tako su barem mene učili.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi