Reper s kojim je Wanda imala aferu otkrio svoju stranu priče i priznao da mu je Icardi poslao poruku

Objasnio zašto nije pročitao ono što mu je napisao

Reper s kojim je Wanda imala aferu otkrio svoju stranu priče i priznao da mu je Icardi poslao poruku

Endin Čaušević

Već danima Mauro Icardi i Wanda Nara su glavna tema javnosti u Argentini nakon što je i zvanično potvrđeno da oni više nisu zajedno jer argentinski napadač ne može da oprostio što ga je ona nedavno prevarila s reperom L-Ganteom koji je sada odlučio da otkrije i svoju stranu priče.

Već mjesecima brak Icardija i Wande je glava tema javnosti širom svijeta, a sve je počelo kada je početkom ove godine ona optužila argentinskog napadača da ju je prevario nakon što mu je pronašla poruke na mobitelu od drugih žena.

Ta drama između Icardija i Wande trajala je nekoliko sedmica, ali su se oni na kraju ipak pomirili i potvrdili da ostaju zajedno, no to baš i nije dugo potrajalo.

Čini se da je ovaj put zaista došao kraj njihove ljubavne veze koja je trajala devet godina. Icardi i Wanda su se vjenčali 2014. godine, ali nakon svih turbulencija koje su im se desile ove godine odlučili su da se razvedu.

Sve je kulminiralo kada je nedavno objavljena nova pjesma i spot argentinskog repera L-Gantea u kojem je učestvovala i Wanda, te su oni imali vruće scene u ovom spotu koje su Icardiju itekako zasmetalo.

Icardi je čak bez dozvole Galatasarayja nedavno putovao u Argentinu kako bi se obračunao s Wandom, a nakon toga potvrđeno je da se rastaju. Argentinac je nakon toga čak dao Wandi otkaz i ona više nije njegov agent, te je odmah stopirao isplate novca na njen račun.

Oglasi

Wanda je pokušala da izgladi stvari s njim, ali to joj nije uspjelo jer je sve pogoršao video koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako se Wanda i L-Gante zabavljaju i ljube u jednom noćnom klubu.

To je bila očito kap koja je prelila čašu kod Icardija i on je stavio tačku na njihov brak. Nakon svega oglasio se i reper L-Gante koji je otkrio svoju stranu priče, ali nije htio da ulazi u detalje.

On je poručio da neke stvari neće on otkrivati dok Wanda šuti i da ne želi upasti u zamku, ali je svima postalo itekako očito da između njih dvoje nešto zaista postoji.

"Nismo se poznavali prije ove saradnje. Sve je počelo kada je ona spomenula jednu moju pjesmu i onda smo se čuli. Upoznali smo se prije snimanja spota", rekao je L-Gante na početku razgovora, a onda su ga pitali za odnos s Wandom.

"Sve je dosta mirno. Dobro pazim šta ću reći jer ne želim da ja budem prvi koji će nešto da otkrije i da upadnem u zamku. Znam da svi žele odgovore, ali treba sačekati još malo. Ja ću reći što imam, ali sada nije pravi trenutak za to. Bit ću pažljiv iz poštovanja prema Wandi i čekam da se ona oglasi prva jer ne želim otkriti ono što ne treba".

"Dosta ljudi priča da smo mi to uradili samo radi promocije, ali to nije tačno. Te stvari nikada nisam uradio u životu i svojoj karijeri. Priča se da je sve to lažna priča i smišljeno urađena, ali to nije tako".

Također, novinar ga je pitao da li se ikako čuo s Icardijem nakon svega, a on je priznao da mu je Argentinac poslao poruku, ali da nije stigao da je pročita.

"Nismo se čuli. Ustvari, on mi jeste poslao poruku, ali vam ne mogu reći šta je napisao jer ju ni ja ni sam pročitao. Poslao mi je nešto, pa je to izbrisao prije nego što sam uspio da pročitam", zaključio je L-Gante.

Top Komentari

Klicko
Uradi te zube majku yebao,šta si se te kurave svezao.Na šta ličiš sve te neubilo
2 0
DadiG
Kaže “novinar” da je ovo Galvan tema širom svijeta. Ja dosta čitam i nigdje nikada ništa o Wandy nisam vidjeo a kamoli o ovome. Da nije ovog portala ja bukvalno ne bih uopšte zna za nju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi