Širi spisak Hrvatske izgleda zaista moćni, ali koga će Dalić povesti na Svjetsko prvenstvo?

Veoma dobar tim

Širi spisak Hrvatske izgleda zaista moćni, ali koga će Dalić povesti na Svjetsko prvenstvo?

Esmer Oštraković

Selektori reprezentacija koje će nastupiti na Svjetskom prvenstvu imaju još malo vremena da prijave na koje igrače će računati na ovom takmičenju.

Uglavnom su svi selektori krenuli da objavljuju proširene sastave, koji će na kraju biti skraćeni, te će biti poznato ko će iz koje reprezentacije na Svjetsko prvenstvo.

Selektor hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, je tako objavio širi spisak igrača za Svjetsko prvenstvo koje će biti odigrano u Kataru.

Na spisku se nalaze imena 34 nogometaša, a ovaj spisak će biti skraćen za osam imena, te će u Katar ići 26 nogometaša.

Konačan spisak igrača koje će Dalić povesti u Katar biti će poznat u srijed, 9. novembra, a svi u Hrvatskoj ga jedva čekaju.

Taj spisak će FIFA-i biti dostavljen do 14. novembra, naravno prema svim pravilima FIFA-3, a postoje i mogućnosti izmjena.

Igrač može biti zamjenjen 24 sata prije početka prve utakmice i to samo u slučaju povrede, a nadamo se da ih neće biti.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Veliki broj nogometaša iz Hrvatske je u dobroj formi, te je Dalić na slatkim mukama, a ostaje da vidimo za koga će se odlučiti.

Podsjetimo Svjetsko prvenstvo počinje 20. novembra.

Top Komentari

nakopitam
Zaboli nas karna za agresorima i izdajnicima.
6 8
DOKTOR_GAZ_
Gledaj SNAGE..SVAKA CAST..a mi u ZANOSU kada DOBIJEMO mrtvu Crnu Goru..opet ce DVOZUBI jesti sebi m... na svaki USPJEH nasih susjeda u KATARU..sreca ima normalne raje koja ne mjesa NACIONALIZAM sa sportom, pa ce bodriti komsije u KATARU..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi