Skandal neviđenih razmjera: Piksi psovao majke šiptarske
FOTO: EPA

Užasno ponašanje selektora Srbije

Skandal neviđenih razmjera: Piksi psovao majke šiptarske

Haris Zilić

Poluvrijeme je na meču Srbije i Švicarske u trećem kolu grupe H na Mundijalu u Kataru.

Rezultat na poluvremenu je 2:2, a poluvrijeme je obilježio i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi koji je u centar pažnje došao nakon što je psovao šiptarske majke.

Nevjerovatno ponašanje za jednog selektora, ali i čovjeka koji slovi u svijetu fudbala za veliku legendu, da ne govorimo o područjima Balkana.

Inače, večeras gledamo totalni spektakl.

Švicarska je povela sa 0:1 golom Shaqirija, Srbija je preokrenula golovima Mitrovića i Vlahovića, da bi Embolo u finišu prvog poluvremena poravnao na 2:2.

U selekciji Srbije je vidljivo koliko im znači večeršanja utakmica jer ako ne trijumfuju idu kući.

Sa druge strane Švicarcima je i dovoljan bod za plasman dalje.

Nema sumnje da gledamo jednu od najboljih utakmica na ovogodišnjem Mundijalu u Kataru.

Grupa G se u osmini finala križa sa grupom H iz koje su plasman u nokaut fazu ostvarile reprezentacije Portugala i Južne Koreje.

Top Komentari

bahlje
Kako znate šta je opsovao kada nema tona , izgleda ovdje sve manje sporta , a sve više žutila , od nebitnih stvari pravi se senzacija i da , ne navijam za Srbiju.
4 41
stipulanbo
Sramota velika! Psuje majku siptarsku a igra protiv svajcarske?! Koliki fasista moras da budes. A sve sam mislio ovaj piksi nekako je stalozen i nema nekih ispada, uzas!! fujj!!!!
29 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi