FK Sarajevo predstavio prvo pojačanje!

Stigao iz prvaka Uzbekistana

FK Sarajevo predstavio prvo pojačanje! · Zvanično

Esmer Oštraković

FK Sarajevo zvanično je predstavio prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, a radi se o Iliji Martinoviću, štoperu koji je rođen u Cetinju.

Martinović u Sarajevo stiže iz Uzbekistana, tačnije iz Pakhtakorua, gdje je u posljednjoj sezoni osvojio trofej prvaka.

Ilija Martinović je rođen 1994. godine u Cetinju, a karijeru je započeo 2017. godine u Lovćenu, te je nakon toga odlučio promijeniti ligu.

Potvrdili su to iz FK Sarajevo i na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

Tako je nakon Lovćena Martinović još igrao za Aluminij, Maribor, Chernomorets i Dečić, a u Sarajevo stiže iz Pakhtakorua.

Radi se o ekipi iz Uzbekistana sa kojom je u proetkloj sezoni bio prvak. Martinović je također za Crnu Goru upisao tri nastupa.

Ugovor između Sarajeva i Martinovića potpisan je u trajanju od dvije godine i šest mjeseci.

Zanimljiv video predstavljanja objavili su na svom zvaničnom Instagram profilu.

"Stiglo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku! Od “sjutra” u Bordo dresu", stoji u objavi na Instagram profilu FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

View this post on Instagram

A post shared by FK Sarajevo (@fk_sarajevo)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Boze ti sacuvaj. Bolje bi bilo da smo se ugasili nego sto smo se prodali kerojedu pa nas jebbe njegova droljja mirvic i hadzic
2 11
user1639705257
Što volim da čitam ( vidim ) što i domaći i strani dušmani HEKLAJU iza tastatura. Tu ste vi svi najjači, iz kuće i pamet PROSIPATI a ne znate na koliko ste rupa ŠUPLJI?! ( čast izuzetcima).
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi