Željezničar poveo, ali je li Sivac donio ispravnu odluku?

Haračić je zatresao mrežu

Željezničar poveo, ali je li Sivac donio ispravnu odluku?

A. Čaušević

Željezničar je po drugi put poveo protiv Veleža, ovaj put strijelac je bio rezervista Dženan Haračić.

Igrala se 72. minuta kada je Haračić zatresao mrežu, a svemu je prethodila sporna sudijska odluka. 

Nakon jednog centaršuta golman Hadžikić je krenuo po loptu, u skok sa čuvarom mreže Veleža je ušao Beganović pa je on ispustio loptu.

Do lopte je stigao Haračić koji je bez problema pogodio mrežu za 2:1.

Uslijedili su ozbiljni protesti igrača Veleža kod sudije Sivca koji je u najmanju ruku donio spornu odluku priznavanjem ovog gola. 

Podsjećanja radi, Sivac je prije nekoliko kola također bio u centru pažnje kada je poništio gol Tuzla Cityju protiv Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tada je Šerbečić odigrao jedan povratni pas, a Ivaniadze je zatresao mrežu. Arbitar iz Zenice je na signalzaciju pomoćnika poništio gol.

Nema sumnje da će i nakon večerašnje odluke Sivac podignuti prašinu te izazvati brojne reakcije na društvenim mrežama i formumima...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ovo je sramota šta se radi.
5 1
user1643913607
Ovo je sramota od sudjenja.Sudija sam vec vise od 15 godina ali ovo nikad nisam vidio.Zanima me samo ko je dao ovim sucima licencu za sudjenje.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi