Šok i nevjerica i nevjerovatni lik zvani Harry Kane

Iznenadio je sve

Šok i nevjerica i nevjerovatni lik zvani Harry Kane

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern ponudio je s bonusima 120 miliona eura za napadača Tottenhama Harryja Kanea, a londonski klub je ovu ponudu prihvatio. Ipak, Sky Sports donosi informaciju kako je 30-godišnji napadač mnogo bliži ostanku u Spursima.

Harry Kane prema svemu sudeći neće igrati za Bayern u narednoj sezoni. Iako je Tottenham prihvatio ponudu od 120 miliona eura koja je stigla iz Minhena, Kane je navodno mnogo bliži ostanku u redovima londonskog kluba.

Sky Sports je upravo donio informaciju kako je Harry Kane mnogo bliži ostanku u Spursima iako je klub spreman da ga proda i do velikog transfera očigledno neće doći.

Iz Njemačke tvrde da je situacija još uvijek 50-50 i da je Bayern upoznat kako se sjajni fudbaler još uvijek nećka.

Oglasi

Harry Kane je trebao postati najskuplji i najplaćeniji fudbaler u historiji Bayerna i porušio bi sve rekorde u njemačkom fudbalu.

Na godišnjem nivou bi primao 29 miliona eura, što je plata koju nikad niko nije dobio u redovima bavarskog velikana.

Također, iznos od 120 miliona eura najveći je ikad plaćen u njemačkom fudbalu, a i dosad je rekord držao Bayern koji je Lucasa Hernandeza madridskom Atleticu platio 80 miliona eura.

Bayern bi se nakon svega mogao okrenuti drugim opcijama za poziciju 'devetke', ali svakako treba sačekati zvaničnu potvrdu informacija koje dolaze iz Engleske.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Harry Kane je u Premiershipu postigao 213 golova u dresu Tottenhama. Ispred njega je samo čuveni Alan Shearer koji je u periodu od 1992. do 2006. godine noseći dresove Blackburna i Newcastlea zabio 260 golova.

Ako je zaista odlučio ostati u redovima londonskog kluba nema dileme da će uskoro postati najbolji strijelac Premiershipa u historiji.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CJ1999
E jeste jak portal ne znate ni sta objavljujete
3 0
Bayernova istina je Fullkrug to je im je vrhunac ...hahaha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi