Željezničar predstavio nove dresove, navijači oduševljeni

Za sezonu 2023/24

Željezničar predstavio nove dresove, navijači oduševljeni

Edmir Škorić

Fudbalski klub Željezničar je predstavio garnituru Macron dresova za sezonu 2023/2024.

Glavna garnitura je plave boje sa motivima željezničke stanice u Sarajevu. Druga garnitura dresova Želje je bijela sa tamno plavim rukavima.

Novi dres Kluba za sezonu 2023/2024 izrađen je od najkvalitetnijih materijala po najsavremenijoj tehnologiji. Autor dizajna dresa je Haris Stambolić.

Dres je dostupan u veličinama od XXS do 4XL, a cijena dresa je 114,00 KM. Za aktivne članove Kluba cijena dresa iznosi 101,50 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prodaja se vrši u Shopu FK Željezničar i putem Online Shopa. Prodaja počinje u srijedu od 10:00 sati.

Prve reakcije navijača su i više nego pozitivne i mnogi smatraju da je napravljen pravi potez ovim neobičnim dizajnom.

Foto: FK Željezničar
Foto: FK Željezničar
Foto: FK Željezničar
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Taman guzicu da obrišem
5 6
user1682631652
Svaka cast na dresovima, jedino i sto vrijedi trenutno u Zelji su navijači... da manijaci nisu to sto jesu, zeljo bi vec bio u drugoj ligi...zalosno sto im igraci ne vracaju ni 10% onoga sto dobijaju od navijaca
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi