Zanimljiva scena na Grbavici: Čovjek s kapom FK Sarajevo ukrao šou!

Video se pojavio na društvenim mrežama

Zanimljiva scena na Grbavici: Čovjek s kapom FK Sarajevo ukrao šou!

Endin Čaušević

Željezničar je danas ponovo razočarao svoje navijače jer je uz dosta muke osvojio samo bod protiv Posušja (1:1) u meču 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. Na tribinama Grbavice bilo je dosta zanimljivo, a šou je ukrao čovjek koji je došao na stadion s kapom ljutog gradskog rivala Sarajeva.

Željezničar je danas imao ulogu favorita na Grbavici protiv Posušja, ali Plavi su na kraju uz dosta sreće uspjeli tek da osvoje jedan bod, a igrom ovog tima navijači nisu mogli biti zadovoljni.

Posušje je u 33. minuti došlo do prednosti kada je Karlo Kamenar postigao spektakularan gol iz slobodnog udarca za 0:1 i činilo se da bi klub s Mokrog Doca s punim plijenom mogao da napusti glavni grad BiH.

Međutim, Željezničar se uspio nekako izvući i doći do remija. Domaći tim je u četvrtoj minuti sudijske nadoknade poravnao na 1:1 kada je Vahid Selimović pogodio glavom nakon centaršuta iz kornera.

To je bio i konačan rezultat ove utakmice čime navijači Plavih ne mogu biti zadovoljni jer se očekivalo da Željezničar danas upiše nova tri boda.

Oglasi

Pored dosta uzbuđenja na terenu bilo je zanimljivo i na tribinama stadiona Grbavica, a jedan detalj postao je hit na društvenim mrežama.

Naime, jedan od starijih gospodina na sjevernu tribinu Grbavice došao je s kapom FK Sarajevo kako bi pogledao utakmicu Željezničara i Posušja, ali se takav potez nije svidio pojedinim navijačima domaćeg tima.

Pojedinim navijačima Želje zasmetao je ovaj potez starijeg gospodina od kojeg su tražili da skine kapu ili da napusti stadion što se jasno vidjelo i čulo na snimku.

Ako neko poznaje gospodina sa kapom Sarajeva molimo da nam javi kontakt u PP kako bi ga obradovali poklonima sa klupskim obilježjima. Hvala

Posted by Bordo porodica on Sunday, November 26, 2023
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Snimak se pojavio na Facebooku, a reagovali su i navijači Sarajeva koji su za ovog starijeg gospodina poslali jasnu poruku u nadi da neko zna njegov identitet kako bi ga mogli obradovati.

"Ako neko poznaje gospodina sa kapom Sarajeva molimo da nam javi kontakt u PP kako bi ga obradovali poklonima sa klupskim obilježjima. Hvala", navodi se na Facebook stranici "Bordo porodica" uz navedeni video.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kakaks
Sramota dirati starog covjeka....To bas treba nemati srca fuj
9 1
Hasimaga
Sve go papak na sugavici, to je ta papanska filizofija
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti