Ibričić potpuno iskren o Mihojeviću: "Mogu da kažem..."

Stvar je jasna

Ibričić potpuno iskren o Mihojeviću: "Mogu da kažem..."

Edmir Škorić

Iako je Nova godina na vratima i uveliko smo u prazničnim danima, ne prestaju špekulacije oko mogućih transfera u bh. premijerligašima.

Treneru Sarajeva Simonu Rožmanu cilj je dodatno ojačati tim i on će rukovodstvu kluba predložiti određene igrače i objasniti gdje "škripi" i koje profile igrača bi volio imati.

Navodno će se tražiti još jedan stoper, a pojavile su se informacije da bi se u tim mogao vratiti Marko Mihojević, koji je dres Sarajeva nosio od 2014. do 2018. godine.

Potom ga je Sarajevo prodalo PAOK-u za 300.000 eura, odakle je otišao na posudbe u OFI Crete i Erzgebirge AUE, a posljednji klub u kojem je igrao bio je turski Goztepe, no od jula ove godine je slobodan igrač.

Sportski direktor Sarajeva Senijad Ibričić komentarisao je "slučaj Mihojević" i za SportSport.ba otklonio svaku dilemu.

Oglasi

"Mogu da kažem da Mihojević nije ni u kakvim kombinacijama za povratak u FK Sarajevo", kratko nam je kazao sportski direktor bordo tima.

Sarajevo trenutno ima dovoljan broj štopera, no neki su na izlaznim vratima. Besim Šerbečić je još ranije ove sezone otpisan i odavno ne igra, dok je Samir Zeljković u potrazi za novom sredinom.

Ako obojica napuste Koševo, ostat će Rožmanu četiri stopera, a nije poznato hoće li doći i peti u januaru. U slučaju da i dođe, to definitivno neće biti Mihojević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je prvi dio sezone završilo na četvrtom mjestu sa 33 boda, a u nastavku sezone nastavit će borbu za plasman u Evropu, mada se oni najoptimističniji na Koševu nadaju i tituli iako već sada postoji veliki zaostatak u odnosu na Borac koji ima čak 12 bodova više.

Prvenstvo će se nastaviti 17. februara, a Sarajevo će tada ugostiti ekipu Širokog Brijega, nakon čega će imati dva gostogvanja, prvo kod Zvijezde 09, a onda na Grbavici kod ljutog rivala Željezničara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chesa
Teška ali ispravna odluka ;)
2 1
Ham0
Hvala Allahu milostivom samilosnom! Amin.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije