Bruka bh. rukometa: Pola sata noćne more!
FOTO: E. Čaušević

Nizozemci nam čitaju lekciju

Bruka bh. rukometa: Pola sata noćne more!

H. Zilić

Tužno, užasno, skandalozno, tako bi se mogla opisati igra rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine u duelu protiv Nizozemske nakon prvog poluvremena.

Rezultat na semaforu SAP Arene je 17:7 u korist Nizozemske u utakmici drugog kola grupe E Evropskog prvenstva kojem je domaćin Njemačka.

Poveli smo 0:1, imali odbranu Burića, a onda je krenulo sve naopako.

Dosta tehničkih grešaka, Nizozemci su to sve kažnjavali. Nakon toga se uvukla i nervoza u naše redove pa i u napadu nismo imali konkretne akcije.

Teško je bilo šta komentarisati, ali nadamo se da se ovih pola sata iz Mannheima neće više nikad ponoviti.

Oglasi

Čini se da smo mi ovu utakmicu izgubili i prije nego je ona počela.

Da li smo se ranije predali ili smo se prepali Nizozemske teško je sada biti pametan.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Nadamo se samo da do kraja meča neće biti totalni brodolom izabranika Irfana Smajlagića koji u ovom duelu imaju nevjerovantu podršku sa tribina SAP Arene. Više od pola dvorane je ispunjeno navijačima Bosne i Hercegovine.

Naša reprezentacija 15. januara igra meč trećeg kola protiv Gruzije i to će biti borba za treće mejsto u grupi i bolju poziciju pred žrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
pune nas ko ravaku cisti seks djabe ovi medzedi na trebinama bosna je najsmotnia nacja na dunjaluku
3 1
Armin87
Nije ovo bruka, ovo je nase realno stanje, koliko se ulaze u sport dobro je da smo i na euru. Primjer: bazena u Mostaru kojeg koristi Lana ?‍?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi