Ludnica pred utakmicu: Navijači Bosne i Hercegovine okupirali Mannheim, očekivanja su jasna
VIDEO/FOTO: E. Čaušević

Igramo protiv Nizozemske

Ludnica pred utakmicu: Navijači Bosne i Hercegovine okupirali Mannheim, očekivanja su jasna

Haris Zilić

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja takmičenje na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. U Mannheimu u SAP Areni u okviru grupe E igramo večeras meč drugog kola protiv Nizozemske.

Već sada kalkulacija su jasnije, tako da nas trijumf protiv Nizozemske ostavlja u igru sa plasman u drugi krug, dok bi poraz značio i kraj nadanja za plasman dalje.

Nizozemska je u prvom kolu savladala Gruziju, dok je naša selekcija poražena od Švedske. I u ovoj odlučujućoj utakmici našim omci će imati ogromnu podršku navijača koji su stigli u Mannheim.

Kako se bliži utakmica na ulicama ovog njemačkog grada je sve više naših navijača, vidi se sve više zastava i šalova Bosne i Hercegovine.

Nema sumnje da će izabranici Irfana Smajlagića večeras imati ogroman vjetar u leđa sa tribina, a i optimizam vlada među našim navijaćima. Novinar portala SportSport je na licu mjesta u Mannheimu napravio anketu sa našim navijačima.

Oglasi

"Očekujemo pobjedu", "Samo pobjeda dolazi u obzir", "Očekujemo dobru utakmicu", samo su neki od komentara naših navijača.

Navijači Bosne i Hercegovine došli su iz Njemačke, Luksemburga, iz bh. gradova, tako da će večeras biti Arena ispunjena našim navijačima.

BH Fanaticosi korteom zagrijali atmosferu

BHFanaticosi su se okupili u velikom broju i u korteu su krenuli prema SAP Areni. Nevjerovatan detalj je da su zaljuljali i most.

Osim najveće navijačke skupine svih bh. reprezentativnih selekcija, po gradu srećemo i druge navijače s bh. obilježjima, te bi podrška večeras zaista trebala biti na visokom nivou.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Vidjet ćemo mogu li naši rukometaši napraviti iznenađenje i pobijediti Nizozemsku. Bila bi to prva pobjeda naše reprezentacije u trećem nastupu na Evropskim prvenstvima.

Napi navijači su još jednom položili ispit i nije apsolutni bitno u kojem dijel usvijeta igramo, podrška je uvijek tu.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Bih iznad svih!
1 0
BosanskaSvedska
Bih iznad svih!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi