Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, Nenad Nešić, novi član Upravnog odbora FK Borac!

Odluka donesena

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, Nenad Nešić, novi član Upravnog odbora FK Borac!

Esmer Oštraković

Nakon što je Goran Lukić izabran za novog predsjednika FK Borac, ovaj klub sada ima i novog člana Upravnog odbora.

Radi se o čovjeku koji upravo na poziv Lukića ulazi u Upravni odbor Borca, a njegovo ime je Nenad Nešić.

Nenad Nešić je Ministrar sigurnosti Bosne i Hercegovine koji će u narednom periodu i zvanično biti imenovan na u Upravni odbor.

Nešić je rođen u Sarajevu 1978. godine, a sada je odlučio da prihvati poziv da uđe u Upravni odbor Borca.

Tegeltija početkom godine otišao iz Borca, ostalo upražnjeno mjesto

Milan Tegeltija napustio je Borac početkom godine, a obzirom da je Lukić bio u Upravnom odboru, tako je ostalo jedno upražnjeno mjesto.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vrijeme je za promjene, Borac će do kraja januara dobiti novog predsjednika kluba. Već sam vas prije Nove godine obavijestio o mojoj ideji da je zrelo vrijeme da Borac, u organizacionom smislu, napravi korak naprijed i uspostavi i imenuje novog predsjednika koji bi u punom kapacitetu bio menadžer kluba. S mojim prijateljima iz uprave kluba razmijenio sam ovu ideju i dao argument za nju. Dugo pričamo o svim prednostima i nedostacima tog, po meni, organizacionog iskoračenja i drago mi je da vas obavijestim da smo se dogovorili oko ideje i da će do kraja januara Borac dobiti novog predsjednika - Upravitelj kluba."

"Klub će krenuti u tom novom smjeru što će, uvjeren sam, donijeti organizacijski napredak klubu. Što se mene tiče, moji prijatelji iz rukovodstva kluba i novi predsjednik će i dalje imati moju punu podršku, samo sada u drugom svojstvu. Ponosan sam na organizacijski, infrastrukturni i rezultatski uspjeh koji smo ostvarili u proteklih osam mjeseci, te sam uvjeren da će, na tim temeljima, klub nastaviti rasti iz dana u dan i kao organizacijski i infrastrukturni i rezultati. Hajde Borac", napisao je tada Tegeltija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Roki77
Klasicni primjer mjesanja politike i sporta.. pa gdje je ta popišana fifa uefa *****aefa
5 1
limvotemirvah
Raja se smije Velezu sto je politicka prcija, ali ovi su realno 20x gori. Samo sto kod Srba ne postoji svijest o tome, njima je to sve normala. Kakvi jadnici.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi