Počinje proljetni dio WWIN lige: Poznati sastavi Sloge i Veleža

Duel se igra u Modriči

Počinje proljetni dio WWIN lige: Poznati sastavi Sloge i Veleža

H. Zilić

Počinje proljetni dio u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za fudbalere koja od ove polusezone nosi naziv WWIN liga prema generalnom sponzoru takmičenja.

Na rasporedu je 19. kolo koje se otvara večeras u Modriči gdje će dobojska Sloga Meridian dočekati mostarski Velež. Utakmica počinje u 18 sati. 

Sloga iza sebe ima sjajnu jesen i trenutno su na petoj poziciji sa 27 osvojenih bodova i daleko su od ekipa koje su u opasnoj zoni što je za njih najvažnije.

Sa druge strane Velež je trećeplasirani sa 33 boda i glavni cilj Mostaraca je da se zadrže u vrhu tabele i izbore nastup u Evropi naredne sezone.

Nema dileme da nas u Modriči očekuje uzbudljiva utakmica na startu drugog dijela sezone.

Oglasi

Treneri oba tima Vlado Jagodić i Dean Klaufrić otkrili su karte za večerašnji duel, tačnije poznati su sastavi ekipa.

SLOGA MERIDIAN: Trako, Predragović, Božičković, Dujaković S., Popara, Dujaković N., Milanović, Kvesić, Grabež, Varga, Vidić.

VELEŽ: Hadžikić, Oreč, Čaić, Halilović D., Hrkač, Guliashvili, Suljić, Haskić, Šturm, Vehabović, Oliveira.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Glavni sudija meča u Modrići je Haris Halkić iz Sanskog Mosta, a pomagat će mu Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Amir Kadić sa Ilidže.

Četvrti arbitar je Darko Gedžić iz Brčkog, dok je delegat utakmice Ljuban Frljić iz Viteza.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Najaci sastav,Po pobjedu Rođeni,Jakoo
1 0
user1613662710
Koji je ovdje igrac u Veleza zasticeno godiste?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi