Kako su Horde zla reagovale nakon novog poraza Sarajeva

Sarajevo u krizi

Kako su Horde zla reagovale nakon novog poraza Sarajeva

Eldar Ganibegović, foto: Esmer Oštraković

Horde zla nimalo ne mogu da budu zadovljne nakon novog poraza FK Sarajevo. 

FK Sarajevo je danas u okviru 20. kola WWin lige poraženo od fenjeraša na tabeli. Zvijezda 09 je u Ugljeviku bila bolja rezultatom 1:0.

Bio je to ukupno četvrti ligaški poraz Sarajeva u posljednjih pet mečeva, a drugi u dvije utakmice proljetnog prvenstva.

Horde zla koje su prevalile dalek put da podrže svoj voljeni tim ne mogu nimalo da budu zadovoljni sa onim što pružaju njihovi ljubimci. 

Najvatreniji navijači FK Sarajevo su prema snimcima dostupnim očito jako nezadovoljni te danas nisu imali namjeru da pozdrave svoje ljubimce nakon još jednog lošeg rezultata, a današnji poraz je očito kap koja je prelila čašu. 

Oglasi

Ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati. Jasno je da nakon svega ni atmosfera u svlačionici Sarajeva nije na zavidnom nivou.

Sada je Sarajevo u vrlo nepovoljnoj poziciji. Četvrto je s 33 boda, bodom manje od trećeg Veleža koji ima utakmicu manje.

Sloga Sarajevu diše za petama. Nakon jučerašnje pobjede nad GOŠK-om Dobojlije su pete s 31 bodom i uključile su se u borbu za Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevu slijedi gostovanje kod Željezničara u vječitom derbiju, koji neće dočekati u lijepom raspoloženju, to je sasvim sigurno.

Nakon toga Bordo timu ostaje još domaća utakmica s Igmanom, nakon čega će se praviti raspored za posljednjih 11 kola na osnovu plasmana na tabeli.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
od kada je desetak ovčica horda?
3 2
Ham0
Udrite gamad. Sta im imate okretati ledja.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti