Određene cijene ulaznica za sarajevski derbi, navijači dobili važna uputstva

Prodaja počinje u četvrtak

Određene cijene ulaznica za sarajevski derbi, navijači dobili važna uputstva

A. Čaušević

Željezničar i Sarajevo se ne mogu pohvaliti bajnom formom u posljednje vrijeme, ali svejedno njihov međusubni duel je uvijek u centru pažnje, a tako će biti i u nedjelju od 18:45.

Drugi ovosezonski sarajevski derbi igra se u nedjelju od 18:45 na stadionu Grbavica, a iz Željezničara su odredili cijene ulaznica za ovaj susret.

Prodaja će početi u četvrtak i to samo za aktivne članove. Aktivni članovi će moći kupiti maksimalno dvije ulaznice i za njih će prodaja trajati do subote.

Slobodna prodaja je planirana na dan utakmice i to od 11 sati do početka utakmice. Ulaznice će se moći nabaviti u kućicama ispred stadiona.

"FK Željezničar poštivajući državni praznik, Dan nezavisnosti, ali i želju navijača da na slobodan dan mogu kupiti ulaznice, vršit će prodaju u petak od 11:00 do 15:00 sati", poručeno je sa Grbavice.

Oglasi

Cijene ulaznica za navijače Željezničara su sljedeće:

Jug: 5 KM
Sjever: 12 KM (za aktivne članove 10 KM)
Istok: 15 KM (za aktivne članove 12 KM)
Zapad A1: 35 KM (za aktivne članove 30 KM)

Iz Željezničara su izdali i važno upustvo za sve koji planiraju biti u nedjelju na Grabavici.

"Zbog ograničenog kapaciteta i sigurnosnih razloga svi posjetioci, uključujući i djecu, moraju imati ulaznicu. Kapije na ulazima se otvaraju u 16:00 sati i apelujemo na sve navijače da na tribine uđu što ranije."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obustava saobraćaja će biti na snazi od 15:00 sati u ulicama Bulevar Ivice Osima i Topal Osman paše. Na južnu tribinu će se ulaziti preko zapadne tribine. Klub će uskoro objaviti detaljan pregled i plan ulaza", poručili su iz Željezničara.

S obzirom da će utakmicu prisustvovati i popularne Horde zla koje će zauzeti gostujući sektor, ulaznice za određene sektore na istočnoj i sjevernoj tribini neće biti u prodaji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Za gostujuce navijace - NAJVECU NAVIJACKU ARMIJU U BIH samo 1500 karata...!, Jadovi ŠTRUMFOVSKI, GODINAMA UPROPAŠTAVATE DERBI...!!!
2 5
plemic
kasaba derbi.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti