Rožman razočaran: Nepostojeći penal, na nas pucaju sa svih strana

Sarajevu samo bod protiv Igmana

Rožman razočaran: Nepostojeći penal, na nas pucaju sa svih strana

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Sarajevo je ponovo razočaralo svoje navijače.

Bordo tim je danas remizirao sa Igmanom (2:2), iako je bio favorit. Kriza se nastavlja, a pred medije je stao šef struke Simon Rožman.

"Što se tiče same utakmice, imali smo i stativu, nismo mogli zabiti gol,a onda primimo gol, nepostojeći penal. To više nije slučajno. Mogli smo na kraju i slaviti, bilo su i dvije - tri sporne situacije, a mi nismo nezadovoljni", rekao je Rožman.

Sarajevo nastavlja sa lošim rezultatima.

"Za mene smo odigrali solidno, sa lakoćom dođemo do zadnje trećine. Za četiri dana imamo novu utakmicu".

Jednostavno primate golove.

Oglasi

"Kada neko pokloni penal i bude 1:0, sve je drugačije. Ja ću pohvaliti igrače, nisu odustali, vratila se energija i pozitiva je bila".

Sarajevo previše 'guši' loptu, previše je viška poteza.

"Puno treniramo reakciju nakon oduzete lopte, ali ne ide. Kada smo se opustii večeras, igrali smo kako treba. Igračima je najgore, na nas pucaju sa svih strana. Vratit će nam se to, uvjeren sam".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Almedin Ziljkić nije bio u kombinaciji.

"Nije bio u kadru, možemo naredne dane pričati o njemu", dodao je Slovenac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
vi ste real za ostale. istrpi malo.
3 2
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ovaj janez je jedan od jacih promasaja hrasnickog desoeradosa, mada fakat nije bio penal ali opet je X na kraju k'o i u momentu kad ga je Goliga svirno.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti