22

Komentari (22)

Muho
Upucam ti deklicu bizone glupi. Prokleti Hudić ebo te onaj ko te dovede! Napolje stoko i ti i taj debil Ibričić NOGAA odmah ! Upravo SA šta čekate ? Izgleda borbu za opstanak kao Željo!
Hipo
Dusmani ce reci Sarajavo namjerno gubi da oteza Zelji
zgembo.popuslic
Ovaj se bas pogubio sa izjavama. Vidi se da ne zna sta ce vise od muke pa svaljuje na neke nevidljive neprijatelje koji kao pucaju na Sarajevo. Kome je zanimljivo Sarajevo na petom mjestu i 18 bodova zaostatka za Borcem. Da su oni u borbi za titulu pa haj da mu covjek i povjeruje da je neko protiv njih. Dosad je govorio da krivicu prebace na njega a ne na igrace, sad su mu svi drugi krivi osim njega. Isto kad bi se moj Zeljo vadio da mu je neko drugi kriv sto se bori za opstanak a treneri i igraci proslu polusezonu bili totalni promasaj
zgembo.popuslic
Neko je napiso da je u rangu onog Arapa sto je vodio Zelju i 100% je upravu. I znanje i izjave su im tu negdje, u 5 deka.
Kakaks
Nije bio prnal ,ali ste odron igrali .Zasto sudi onaj Hljigović ?! Haha pravi hoštapler jedva dočekao da svirne ljigavav ...
Kunna
Ide kazna za komentarisanje sudjenja lagano
papagaj
Moj Ibricicu mij seljacicu prvo ispeci pa nešo reci
SamoSiroki
Sta, rade ovom sarajevu, odmaraju se na realu Madridu.. Sramota
Chwilla
Svi su krivi samo ti nisi! Kako si ti zalutao u PL. ALi gori je od tebe Mirvic koji te je doveo sa jos 20 ljudi u klub pa te sad ne smije nogirati!
Ecosport
Rožmane, kaže ti vlasnik "Nema nazad". A ti mu baš ideš u inat hahahahahaha idite nazad još više, zajedno sa svojim drugarima sa Šugavice.
AdmirAdmir11
Senaide ****mo ti Dzeku
Hipo
bazaorao
Šta je ovo ljudi? Real opet nije pobijedio?
CRVENIDJAVOLI1922
Ono što bi rekli dalmatinci: ROŽMANE VRIME JE.
user1675926959
Ko bolan puca na vas osim protivnika koji vas rešetaju hahahaha
plemic
vi ste real za ostale. istrpi malo.
Kyle8812
Promijenio sam mišljenje o Rožmanu: -FKS ima puno vece probleme od trenera. -Hajdučko srce je kritično,sumnjam u njegovu stručnost. -Upao je grlom u jagode da je znao kakva je situacija sig ne bi -Sudjenje cijelu sezonu je užasno. Sugestija: Hasića na 10tku pa da i to probamo.
user1702252773
Najvise ti pucas na sarajevo, sad su drugi krivi ti si dobar
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ovaj janez je jedan od jacih promasaja hrasnickog desoeradosa, mada fakat nije bio penal ali opet je X na kraju k'o i u momentu kad ga je Goliga svirno.
Samo da vam ****m nanu i da kazem da vas puno volim, probudite se Bordo Bijeli…..
user1677490484
Kada tad će Sarajevo doći na svoje.1946
Dino12345678
Uzmi te svoje pulene i idite gdje vas noge nose ... Sramoti te klub ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.